Adrenalinski park Likos je novootvoreni adrenalinski park u srcu Like. Smješten je svega 500 m od centra glavnog ličkog grada, a istodobno sakriven od urbane sredine. Prostire se na 30000 m2 i kroz njega protječe rijeka Novčica.

Park je specijaliziran za organizaciju team building programa, dječjih rođendana, školskih izleta, djevojačkih i momačkih zabava.

Naši programi organizirani su kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu adrenalinskog parka Likos. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje.
Event organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) te ne ostavlja mjesta za dosađivanje ili slično. Zahtjevnost aktivnosti prilagođavamo grupi te njezinoj strukturi.
Svakoj grupi za potrebe druženja i opuštanja na raspolaganju je cjelokupna infrastruktura Adernalinskog parka Likos – terase, garderobe, leželjke za odmor, kuhinja, pribor, roštilj…
Dajemo vam mogućnost da gastronomkse sadržaje organizirate sami ili mogu biti ugovoreni s našim catering partnerima.
Cilj nam je da svaki naš gost doživi jedinstveno iskustvo, prošire svoje vidike, nauči nove sportske vještine, opusti se i relaksira kroz cjelodnevno druženje. Naravno sve to na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila.

Video galerija

Adrenalinski park Likos Gospić

PRAVI IZBOR

Razlozi zašto posjetiti naš park

  • Kompleks na 30000 m2
  • 500 m od centra grada Gospića
  • Mogućnost organizacije team building programa, dječji rođendana, školskih izleta, djevojačkih i momačkih zabava
  • Šaroliki spektar aktivnosti - zipline, paintball, umjetna stijena, splatmaster, ljudski stolni nogomet, streličarstvo

U PONUDI

ADVENTURE PARK LIKOS