Adrenalinski park Likos je novootvoreni adrenalinski park u srcu Like. Smješten je svega 500 m od centra glavnog ličkog grada, a istodobno sakriven od urbane sredine. Prostire se na 30000 m2, a kroz njega protječe rijeka Novčica.

Park je specijaliziran za organizaciju teambuilding programa, dječjih rođendana, školskih izleta, djevojačkih i momačkih zabava.

Naši programi organizirani su kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu adrenalinskog parka Likos. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim i nesvakidašnjim disciplinama i aktivnostima.
Dan organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) te ne ostavlja mjesta za dosadu. Zahtjevnost i intenzitet aktivnosti prilagođavamo grupi te njezinoj dobnoj strukturi.
Za potrebe druženja i opuštanja svakoj je grupi na raspolaganju cjelokupna infrastruktura Adrenalinskog parka Likos – terase, nadstrešnice, zvučnik za glazbu, garderoba, tuš, ležaljke za odmor, kuhinjski pribor, roštilj...
Nudimo vam mogućnost da gastronomkse sadržaje organizirate sami ili mogu biti ugovoreni s našim catering partnerima.
Cilj nam je da svaki naš gost doživi jedinstveno adrenalinsko iskustvo, okuša se u novim sportskim vještnama, opusti se i zabavi kroz cjelodnevno druženje. Naravno, sve to na svježem zraku i uz iskreno gostoprimstvo koje pružamo u Likosu!

Video galerija

Adrenalinski park Likos Gospić

PRAVI IZBOR

Razlozi zašto posjetiti naš park

  • Kompleks na 30000 m2
  • 500 m od centra grada Gospića
  • Mogućnost organizacije team building programa, dječjih rođendana, školskih izleta, djevojačkih i momačkih zabava
  • Šaroliki spektar aktivnosti - zipline, paintball, umjetna stijena, Gel blaster, ljudski stolni nogomet, streličarstvo, kajakarenje

U PONUDI

ADVENTURE PARK LIKOS