CIJENA


S paket 100 kuglica 100 kn, M paket 200 kuglica 150 kn, L paket 300 kuglica 180 kn, XL paket 400 kuglica 220 kn, XXL paket 500 kuglice 250 kn
TRAJANJE
2-4 sata
Paintball - Opis

Paintball je igra i sport u kojem se natječu igrači u timovi ili pojedinačno. Cilj igre je eliminirati protivnike tako da ih pogodite kuglicama koje sadrže u sebi boju iz posebne puške zvane Paintball Marker. 

Paintball je danas jedan od najpopularnijih i najuzbudljivijih ekstremnih sportova koji se igra u preko 70 zemalja širom svijeta. Igraju ga milijuni muškaraca i žena svih životnih dobi i stilova. Igranje ove igre oslobođa od svakodnevnih briga i stresa, te je ujedno i dobra rekreacija.

Paintball teren adrenalinskog parka Likos prostire se na 7000 m2 te je okružen rijekom i potokom, te ima 90% prirodnih zaklona i preoreka od stijena i drveća.

U paintball igri postoji više scenarija koji svaka grupa odabere prilikom dolaska na teren.

Paintball igre:

ELIMINACIJA
Na terenu se nalaze dvije ili više ekipa koje igraju svaka za sebe. Zadatak igre je eliminirati sve protivničke ekipe koje se nalaze na terenu.

OSVOJI ZASTAVU
Princip igre je da dva tima od po tri, pet, šest igrača ulaze u igralište, pri čemu svaki tim zauzima svoju stranu igrališta jednako udaljena od centra igrališta.
Cilj igre je eliminirati protivnički tim, osvojiti zastavicu iz protivničke baze i donijeti ju u vlastitu bazu.

LOV NA ZECA
U igri „Lov na zeca“ ekipa lovaca lovi jednog igrača (zeca). Kako bi „zecu“ dali određenu prednost, može mu se dodijeliti marker i štit ili ga oboružati s puno više municije od lovaca koji najčešće dobiju svaki 20 kuglica. „Zec” ima 5 minuta prednosti od ulaska u teren, a lovcima je zabranjeno pratiti gdje ide. Svi lovci moraju započeti igru u isto vrijeme s istog mjesta. Znak za početak igre mora biti dovoljno jasan kako bi i „zec“ znao da je lov počeo. Pogođeni igrači izlaze iz igre. Ako „zec“ nosi štit, pogodak u štit nije eliminacija. Lovac ispada iz igre kad potroši municiju. Igrači koji su eliminirani ni na koji način ne smiju otkriti lokaciju protivničkih igrača.

NAPAD I OBRANA
U igri sudjeluju dvije ekipe: napadačka i obrambena. Obrambena ekipa postavljena je na ograničenom i omeđenom području unutar kojeg se nalazi zastava. Branitelji ne smiju napuštati područje koje im je određeno. Napadači mogu napadati s bilo kojeg položaja na terenu. Pogođeni igrači ispadaju iz igre. Eliminirani igrači ne smiju gestama ili govorom otkrivati namjere, ili lokacije protivničke ekipe. Pobjeda napadača se ostvaruje u trenutku skidanja zastave. Pobjeda branitelja se ostvaruje zaustavljanjem napadača u skidanju zastave.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje